Så får du 5-stjärniga omdömen

Många kunder läser omdömen och betyg innan de anlitar en Runner. Vi har samlat några få tips som hjälper dig att få 5-stjärniga omdömen.

1. Välj uppdragen noga

Innan du budar på ett uppdrag – tänk efter. Läs igenom uppdragsbeskrivningen noga och ställ frågor i chatten innan du lägger ett bud. Utför bara de uppdrag som du är säker på att du klarar av på bästa sätt. Ett smart tips är att använda filter för att hitta uppdrag som passar dig bäst. Läs mer om filter här.

2. Håll din profil uppdaterad

Fundera över din beskrivning och uppdatera den emellanåt. Är du expert på en av kategorierna som att t.ex. borra i betong? Framhäv det i din beskrivning. Håll även profilbilden uppdaterad så att kunden får en bra känsla av dig innan ni träffas.

Du uppdaterar din profil enkelt genom att gå till Profil > Redigera min profil.

3. Använd chatten

Är du intresserad av att utföra ett uppdrag? Se till att nyttja den publika chatten innan/medan du lägger ett bud på uppdraget. Presentera dig själv för kunden och visa att du är intresserad av att utföra deras uppdrag.

Passa på att berätta vad du är duktig på, vilka uppdrag du har gjort tidigare eller att du bor bara någon kilometer bort och kan vara där inom en halvtimme.

Men försök alltid att samla alla dina frågor i en enda kommentar, uppdragsgivarna vill inte bli spammade av samma fråga från flera Runners.

4. Kontakta kunden direkt 

Har du blivit anlitad? Grymt! Se till att ringa eller SMS:a kunden så fort som möjligt. Det känns seriöst och ökar dina chanser till att få ett bra betyg.

5. Var tillmötesgående

När du ska ut på ett uppdrag, tänk på att alltid komma i tid och uppdatera kunden så att den känner sig trygg. Var alltid artig och trevlig när du träffar uppdragsgivaren. I början är det bra att ”göra det lilla extra” för att öka chanserna till ett 5-stjärnigt omdöme. ⭐️

appstore-button  google-play-sv

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s